Bjarte Hjelmeland

Intimkonsert med Bjarte Hjelmeland

Facebookevent her.

Da pandemien stengte verden ned ble Bjarte Hjelmelands liv i likhet med de aller fleste, dramatisk endret. De resterende 68 planlagte forestillingene av soloshowet hans JA! ble utsatt på ubestemt tid. Heldigvis har han brukt tiden godt, for lengselen etter å stå på scenen og dele opplevelser med publikum er sterkere enn noen gang. Bjarte har alltid drømt om å komme til Møkster, og nå skjer det endelig! Sammen med sine eminente musikere Tove Kragset og Bjarte Aasmul vil han hylle sine musikalske helter og dele noen av de musikalske opplevelsene som betyr mest for ham.

Ekstra returbåt settes opp etter konserten. Denne går fra Møkster kl 22.00. Båten går til Hufthamar slik at man når siste ferge til Krokeide, og den går også videre til Bekkjarvik.

Billetter til løpene om dagen, konsert om kvelden og ekstrabåt kjøpes på https://www.deltager.no/MoksterMaraton2020. Det er et begrenset antall billetter for salg så her gjelder det å være raskt ute! For deltakere på Maraton og Ultra Maraton er konsert billett inkludert i deltageravgift.

NB,- vi setter også opp en ekstrabåt etter premieutdelingen for de som ikke har mulighet til å være med på konserten. Denne vil gå kl 19.10. Pass derfor på at du kjøper billett til rett båt!