Årets hedergjest 2016

Årets hedersgjest på Møkster maraton 2016 er Inge Asbjørn Haugen- en unik person. Inge Asbjørn har løpt samtlige løp fra vi startet i 2012 og han har løftet og inspirert oss med sin entusiasme. For dere som ikke kjenner til Inge Asbjørn er han den i Norge som har løpt flest maraton. Han løp nylig sitt 522. maraton og har aldri brutt. Han er også primus motor i det flotte maratonet i hjembygden Hornindal som arrangeres 23.juli, for 25. gang. Inge Asbjørn Haugen er en ypperlig representant for den filosofien vi legger til grunn for vårt arrangement. Den kan kort oppsummeres i et sitat som Inge Asbjørn har lagt ut på sin hjemmeside: If you want to win a race, try the 100 meter. If you want to win an experience, try the marathon. (Emil Zatopek).
Vi ser fram til å ha Inge Asbjørn som vår hedersgjest!