Sushi, ørretwraps, grillet laks og torsk + villsaugryte til maratonløperene

Menyen i kafeen på skolen tar form og vi kan så langt friste med sushi, ørretwraps, grillet laks og torsk. Pluss selvsagt kake og kaffi. Villsau-gryte til maratonløpere. Vi håper mange tar turen til denne lille folkefesten! Det blir en fantastisk dag for både løpere og tilskuere. Nå er over 70 løpere forhåndspåmeldt. Flere er tidligere løpere som ønsker å komme tilbake og mange er nye. Opplevelsen står i sentrum på Møkster maraton. Hvert år har vi sett debutanter side om side med norges beste maratonløpere og mange andre erfarne løpere. Vi er imponert over hvordan oppmuntring og omsorg for nybegynnerne preger løpene. Så- om du lurer på å prøve deg på maraton distansen, så er dette rett sted. Ellers har du Nautisk maraton, som kan passe for de fleste. Du kan spurte eller gå. Til slutt minner vi om at det for første gang er satt opp to ekstra hurtigbåt- avganger tilbake til Hufthamar utover kvelden. Vi håper mange kan bli til konserten med Stein Torleif Bjella nede på Pakkeriet. Velkommen!